2012. február 16., csütörtök

AJÁNDÉKOT KAPTAM


Lerikától a születésnapomra!
Nagyon szépen köszönöm ezt a hatalmas meglepetést. Lerikával már telefonon ugyan beszéltünk, és elmontam milyen örömet okozott ezzel a pénztárcával nekem. De úgy érzem ide is le kell írnom mert ez annyira hihetetlen. Vagy mégsem? Hiszen EGY NAPON SZÜLETTÜNK!
Régóta szerettem volna már egy ilyen pénztárcát, mert egyedi és igazán nőcis. No meg kihívás az elkészítése. Tegnap nagy nehezen rávettem magam, és felhívtam Krisztit megérdeklődni hogy mennyire nehéz az elkészítése, kaptam pár jó tanácsot, és kicsi vívódás után rendeltem egy pénztárcához valót. Elsőre betettem a kosárba ezt a színű bőrt, és ugyanezt a belsőt. Aztán kicseréltem a bőrt, mert nem mertem belevágni hisz élőben nem láttam a színt és féltem nem ugyanaz lesz mint a képen. Helyette a capuccinót választottam. Ma csengetett a póstás, és ezt a meglepit hozta. Annyira boldog voltam. Rögtön hívtam is Erikát megköszönni. Nagyon szép élőben is, már ki is pakoltam a régi tárcámból. Köszönöm Erika !
.... az én ajándékom, amit készítettem reményeim szerint holnap, a születésnapunk napján fog Lerikához megérkezni. Remélem hasonló örömet fogok szerezni.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy ilyen boldogságot okoztam a kis pénztárcával, ezért a pillanatokért érdemes alkotni!!!! Sok puszi, és még 1x Isten éltessen!!!!!!:-))

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper ajándékot kaptál! Csuda jó színe van, és a virág rajta csúcs!!!!

    VálaszTörlés

 
Blogger Templates Blogger Templates
Blogger Backgrounds
MySpace Comments