2010. december 19., vasárnap





Horgolt lánc bogyóval: A bogyó barátnőm, Füredi Anikó mintája. Az ő leírása és fotói alapján készült. Csodaszép lett, jó kis darab méretre is, ezért úgy gondoltam hogy ehhez mindenképp egy horgolt nyaklác illik, amit nem díszítettem, mert a bogyó annyira mutatós magában is hogy szerintem ez így tökéletes ahogy van. Köszönöm Anikó hogy megalkottad ezt a mintát és gratulálok fantáziádhoz.....

10 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges ez a lánc! Eza bogyó valóban szuper, és tökéletes, hogy egy egyszerű horgolt láncot alkottál hozzá! A színét pedig imádom! :) Alíz

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűséges, és nemcsak képen, hanem élőben is, mert volt szerencsém még készülőfélben látni. El vagyok ragadtatva ettől a mintától és a színétől is!!!!!!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, de a dícséret Anikót is illeti aki a bogyó mintáját készítette. És aprólékosan leírta és lefotózta lépésről lépésre, mely alapján nagyon egyszerű volt elkészíteni.

    VálaszTörlés
  4. Hűűű te jó ég,ez több mint gyönyörű!!nagyon ízléses,elegáns,finom,pont elég.Nekem is valójában így tökéletes,ahogy van!!:)))
    Nagyon ügyes vagy!!

    VálaszTörlés
  5. Hermoso trabajo, muy fino y elegante!!!!! Felicidades!!!!

    VálaszTörlés
  6. Varázslatos!!! Mind a színe, mind a formája lenyűgöz!!! Nagyon ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett ez a bogyó, mind formáját, mind színét tekintve. Örülök, hogy elhoztad a találkozóra, így szerencsém élőben is megcsodálni!

    VálaszTörlés
  8. Még lenne egy kérdésem is, ilyen pici fánkokat hol tudtál beszerezni? Anikó segítségével megfűzném a bogyót, de nem kapok hozzá fánkot:(

    VálaszTörlés
  9. Szia Kati!

    Én a Gyöngyszigetben vettem hozzá a fánkokat,ott találtam méretben hozzávalót.Ha segítség kell a fűzéshez én is szívesen segítek, Anikótól felhatalmazást kaptam rá.

    VálaszTörlés

 
Blogger Templates Blogger Templates
Blogger Backgrounds
MySpace Comments