2012. január 19., csütörtök

Sokszor mondják, hogy minden vég egy új kezdetet jelent. Én eddig sosem gondoltam ebbe bele. Most azonban, rájöttem mennyire igaz. A Kislányom születése után pár hónappal kezdtem el gyöngyöt fűzni. Akkor még nem tudtam, hogy az általam készített ékszerekkel mennyi embernek fogok örömet okozni. Nem gondoltam, hogy ennyi új barátra tehetek szert. Azt csinálhattam amihez kedvem volt, amit igazán szerettem. Kislányommal tölthettem minden szabad percemet, az éjszakákat pedig a gyöngyökkel. A Lánykám idő közben felcseperedett és már óvodába jár. Nekem pedig ismét munkába kell álnom. Nálam most lezárult egy fejezet. Ezért szeretném megköszönni mindenki segítségét amit a fűzéssel kapcsolatban kaptam.
A Kreatív Ötletház Szilvije nélkül sosem kezdek el ékszereket készíteni. Zazie barátnőm nélkül nem ismerem meg a gyöngyhímzést. Füredi Anikó nélkül nem tudnék gyöngyöt horgolni. Lerika , Radó Juli és dr. Németh Adrienn pedig egyszerűen csak jó, hogy megismerhettelek benneteket. És sorolhatnám még naphosszat a neveket…. Imádom nézegetni mások alkotásait! Sokat tanultam a kezdetekkor belőle, rájöttem melyik szín mivel mutat jól, és megtanultam képről is fűzni. No persze nem mindent.

Megpróbálok nem eltűnni, de a bejegyzéseim biztos nem lesznek mindennaposak. Ezért aki csak nézelődni szokott oldalamon, megkérem hogy legyen türelemmel. Aki gyöngyitiszben szenved, az pontosan tudja, hogy ezt nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni, így én is fogok még fűzögetni. Csak hát lassabban…..

2012. január 18., szerda

Ewa féle medálomat annyira megszerettem, hogy hozzá készítettem ezt a nevesincs karkötőt.


Xoxo karkötő! Imádom úgy ahogy van! Jó fűzni, hamar készen van, vékony de mutatós....
A sokadik Gerbera a nyárra várva!

2012. január 16., hétfő

Ezüst-türkisz horgolt kari 15/0 kásából.

2012. január 12., csütörtök

DÍJAT KAPTAM



Díjat katam Memotól amit nagyon szépen köszönök!



Szabályzat:

1. Vedd fel a díjat

2. Köszönd meg akitől kaptad

3. Tedd ki a blogodba

4. Nevezz meg négy embert akinek adod

5. Írj magadról három dolgot



Tovább adom a díjat sok szeretettel:







Magamról:
Szeretek az ékszereimmel másoknak örömet okozni.

Szeretem az új mintákban rejlő kihívásokat.

Addig nem tudok letenni egy ékszert míg el nem készül. (csak ha muszály)




2012. január 9., hétfő

Ewa megalkotta ennek a csodaszép Elda medálnak a mintáját, ami kihagyhatatlan egy gyöngyitiszben szenvedőnek! Úgyhogy mindenkinek ajnálom, hogy vegye fel a fűzési listájára mert csodaszép! Úgyérzem, hogy még számtalan színvariációban el tudnám készíteni. Köszönöm Ewa!
 
Blogger Templates Blogger Templates
Blogger Backgrounds
MySpace Comments