2011. július 29., péntek



Mostanában nem igazán tudom hogy mit fűzzek, kifogytam azokból a mintákból amik úgy igazából megfognának. Ez biztos azért van, mert már rengeteget fűztem és megválogatom mi az amibe belekezdek és mi az amibe nem. Szeretem a kihívást, de már a minták megfejtése nem okoznak olyan kihívást mint annó mikor elkezdtem készíteni az ékszereket.
Ezt a mintát a www.erikagyongyszem.blogspot.com oldalon találtam. Nagyon megtetszett. Egyszerű de mutatós. Még nem tudom minek fogom használni, lehet hogy kulcstartó lesz belőle.

2011. július 22., péntek

2011. július 17., vasárnap



Minta:Peetjes




Nővérem kisebbik lánya nincs oda az ékszerekért, ezért még sosem tudtam olyat készíteni ami elnyerné a tetszését. Most azonban megkért hogy csináljak Neki egy medált. Ő szedte ki a dobozomból a színeket. Nagyon szép lett az eredmény, és nagyon sok szeretettel és örömmel készítettem Neki. A medál mintája: Perle4u/Cassandra A füli és a karkötő kérésre készültek.

2011. július 9., szombat



A granadához készült ez az Alhambra. Párban szép az élet:-)

2011. július 6., szerda



Nagyon rég fűztem huzamos ideig ennyit mint ma. Ez Mónika kérésére készült. Sok szeretettel.....



11 éves kislány születésnapi ajándéka. Rendelésre készült.

2011. július 4., hétfő



A Gyöngysziget vitrinében láttam ezt a medált, ami első pillantásra megfogott. Kihívást láttam benne, hiszen mintám nincs hozzá, így képről kezdtem el megfűzni. Nem tudom a nevét a mintának és azt sem hogy ki a kitalálója. Ezért ha valaki megírja szívesen feltüntetem.


Double star: Manogyöngy mintája alapján

2011. július 2., szombat



Vezsuzsi Ambrose mintája alapján készítettem ezt a medálkát, ami igen méretes darab. Hosszú bogyós láncot fog kapni majd a jövőben.


Ha végre itt a nyár és meleg az idő..... ismét egy Ande a napsugár színeiben.
 
Blogger Templates Blogger Templates
Blogger Backgrounds
MySpace Comments