2011. május 28., szombat



Egy újabb Tilatilla medál, Vezsuzsi mintája alapján.

2011. május 19., csütörtök



Trytobead Frankfurter karkötő mintája alapján készítettem ezt a csodaszép csipkézett karkötőt különböző méretű ezüst kásákból. Nekem nagyon tetszik, nagyon mutatós. Nagy kedvencem lesz.

2011. május 18., szerda



Trytobead Let it sine mintája alapján készítettem ezt a csodaszép medált. Nem kis darab élőben, de nagyon mutatós. Amikor elöször láttam élőben nem fogott meg igazán,de úgy gondoltam hogy ez a minta sem maradhat ki a repertoáromból így nekiálltam és nem bántam meg.

2011. május 17., kedd



Trytobead Lotus medálja zöldben pompázva.Én nem vagyok oda a zöld színért, de ez nagyon jól sikerült szerintem.

2011. május 14., szombat



Ismét egy füli próbálkozás...nem mondom hogy hú de...

A Nővérem születésnapjára készítettem ezt a lila folyami kőből készült karkötőt. Ő nem szereti a széles ékszereket, mindíg finom, vékony darabokat hord, ezért az Ande mintából kiragadtam egy kis részletet. Nagyon nőies szép darab lett.


Ismét egy Bokhara karkötő de most lilában.Annyira szeretem ezt a mitát,hogy muszály volt még egyet készítenem.

2011. május 11., szerda



Egy füli.......

2011. május 1., vasárnap



Trytobead Bokhara karkötője inspirált -e ékszer elkészítésekor. Kicsit változtattam a mintán, mert túl szélesnek találtam az eredetit, és a szélső díszítést is hasraütés szerűen csináltam. Az igazat megvallva, kb. ötször kezdtem neki és többször félbe hagytam hogy nem folytatom mert olyan ronda. A díszítések után viszont láss csodát, ez lett belőle. Szerintem nagyon szép.
 
Blogger Templates Blogger Templates
Blogger Backgrounds
MySpace Comments