2010. április 27., kedd


Úgy gondolom, egy gyöngyitiszben szenvedő életéből a kokárda sem maradhat ki.

2010. április 24., szombat


Az első számú kedvenc lett ez az inka. Imádom! Köszönöm a hozzávalókat a Kreatív Ötletháznak!

2010. április 21., szerda


Egyik nagyon kedves (Andi) kolléganőm ajándéka lesz. Ma felhívott telefonon, és megemlítette hogy mennyire tetszik Neki az én hasonló bogyeszom, ezért úgy gondoltam, hogy meglepem a névnapja alkalmából. -ami vasárnap volt- Gyorsan neki ültem és meg is fűztem. Holnap a férjem fogja elvinni Neki, de még nem tud róla! Remélem sikerül a meglepetésem!

Seherezádé karkötő melyet évekkel ezelött fűztem, de kapcsot csak most raktam rá. A szekrény mélyén lapult. Egyszerű tekla gyöngyből készült.

2010. április 20., kedd



Az előző medál nagyon gyorsan készült szombaton kérésre. A szomszéd lány áthozott egy pici hematit követ, hogy ez a talizmánja és foglaljam be, de azonnal, mert nem válik meg tőle. Hát, ez lett az eredmény.

Ezt a nehezen elkészített karkötőt tegnap unaloműzőként kezdem el. A kő amikor megrendeltem nem tetszett, a webshopban a képen nem ilyen volt mint élőben. Azonban ahogy befoglaltam egyre jobbnak láttam. A két bőr összevarrásával nagyon megszenvedtem, szétszúrkáltam az újjamat. Azt hiszem mostanság nem is kezdek bele gyöngyhímzésbe. A végeredmény szerintem nem is lett rossz!

2010. április 15., csütörtök


Egy újabb hullámos hering ami ajándékba készült.

2010. április 6., kedd


Esztinek készült ez a csodaszép hullámos hering karkötő. Remélem tetszeni fog új tulajdonosának, és örömmel fogja viselni!

2010. április 5., hétfő


A legújabb alkotásom, a Galaxy. Még nem tudom hogy milyen lánca lesz, keresem az igazit hozzá. Amennyire bonyolultnak nézett ki elsőre, olyan könnyen megfűzhető!

A várva várt könyvjelző, aminek az alapja kicsit megkésve érkezett meg, de szép nagyon, így megérte a várakozást.

2010. április 4., vasárnap




Keresztlányomnak készített kincsek: a kedvenc bogyóm, hullámos hering, amit eredetileg magamnak csináltam, és az első luna.

2010. április 2., péntek


27mm-es rivoli befoglalva. Anyósom nagy örömére.
 
Blogger Templates Blogger Templates
Blogger Backgrounds
MySpace Comments